Adminta verzendservice

Heeft u geen tijd en zin om zelf de administratie bij te houden? Vindt u het ook zo’n gedoe om elke keer alles bij de boekhouder te moeten brengen?

Dat is nu verleden tijd met de verzendservice van Adminta!

Met onze verzendservice hoeft u uw kostbare tijd niet meer te verspillen aan het inboeken van inkoopfacturen, bonnetjes of de bankafschriften. Het enige dat u zelf blijft doen is de facturatie en het betalen van de facturen zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming.

Hoe werkt het!

Wij sturen u twaalf* enveloppen of verzenddozen (afhankelijk van de hoeveelheid facturen enz.) Aan het begin van de maand verzamelt u alle verkoop- en inkoopfacturen, bonnetjes en bankafschriften die in de voorgaande maand zijn betaalt per bank of kas. Dit stopt u vervolgens in de enveloppe of doos en u stuurt het via de (brievenbus)post naar ons toe**. De enveloppe of doos is reeds gefrankeerd. En dit herhaalt u elke maand weer. Zodra de administratie door ons is ontvangen wordt de administratie binnen 7 dagen door ons verwerkt. Desgewenst sturen wij u diverse overzichten met betrekking tot bijvoorbeeld het resultaat van de afgelopen periode.

Op deze manier besteed u zo weinig mogelijk tijd aan uw administratie en hoeft u deze ook niet meer bij ons langs te brengen voor bijvoorbeeld het opmaken van de aangifte omzetbelasting of de jaarrekening.

Wat kost het?

De kosten van de verzendservice zijn inbegrepen in het maandelijkse of jaarlijkse tarief dat reeds met u is afgesproken. Wilt u meer enveloppen of dozen ontvangen dan bedragen de kosten € 7,50 per stuk.

Bent u geïnteresseerd in onze verzendservice? Neem dan contact met ons op via onze website, telefoon of e-mail. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor.

* bij Adminta ontzorgt 1 ontvangt u 4 enveloppen/dozen.

** bankafschriften kunt u ook digitaal aanleveren. Deze lezen wij in in ons administratiepakket.

Copyright adminta.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy - Realisatie door Skytz Winschoten

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+316 209 274 79 img 1